Publicat în mai 14, 2020
Studiu de Caz – Lifturi Orona la Vivenda Imobiliare

O abordare imobiliară inteligentă și lifturi premiate pentru ECO-Design cuceresc piața din București

Vivenda Imobiliare construiește imobile rezidențiale în zona de Nord-Est a Capitalei. Nimic deosebit aici, sunt multe proiecte imobiliare în zonă.

Ce e deosebit e cum abordează ei ca investitor piața imobiliară bucureșteană.

Nu e niciun secret că Vivenda e sub umbrela Hercesa Imobiliare, o companie spaniolă cu tradiție.

Ce e important însă, este modul în care aceasta crește comunități, prin imobilele de calitate pe care le construiește, dar și cum ajută la păstrarea unor locuri de muncă pe continentul European.

Da, Vivenda a ales să instaleze lifturi Orona, fabricate în Spania, prin intermediul Kronlift, adică noi. Despre noi e bine de știut că suntem cel mai mare importator autorizat să instalăm ascensoare Orona pe teritoriul României.

 

Detalii despre proiectul Vivenda

Vivenda se dorește un complex rezidențial premium, situat într-o locație semi-centrală cu expunere la o mulțime de facilități în apropiere.

Se poate ajunge rapid de la Vivenda în orice loc de interes pentru familii tinere, supermarketuri, școli, grădinițe, parcuri, spitale etc.

Clădirile au minim 10 etaje și dispun de parcare subterană, spații locative diverse și soluții de mobilitate moderne, pe verticală.

Mai multe detalii despre Vivenda AICI!

 

Lifturi Orona în Vivenda

Blocurile acestui complex sunt concepute pentru instalarea a câte două lifturi în sistem duplex. Același puț este configurat pentru a putea fi instalat un lift de 8 persoane și un lift de 6 persoane.

Modelul de lift selectat de Vivenda este Orona X 10, un lift robust cu o cursă de maxim 40 de metri.

Acest lift este unul de serie, respectând standardele UE și legile din România în materie de siguranță, având toate elementele de securitate înseriate conform prescripțiilor legale.

Ce impresionează la lifturile Orona este însă abordarea de utilizare. Acestea sunt concepute să fie integral reciclate la sfârșitul vieții lor de utilizare.

Această caracteristică, la care se adaugă un consum de electricitate ce le situează în Clasa A+ fac ca lifturile Orona să fie certificate ISO 140001 pentru Eco-design. Acesta e un mare lucru, având în vedere abordarea companiei în raport cu mediul înconjurător.

Dincolo de funcționalitate și consum, lifturile Orona sunt însă și frumoase. Estetica plăcută creată de arhitecții companiei fac călătorille pe verticală mai plăcute.

Un lift modern, cu un design modern și cu materiale de calitate nu are cum să nu placă locatarilor, acesta fiind efectiv un adevărat motiv de cumpărare.

 

Interacțiune PRECISĂ

Modulul de comandă al liftului Orona permite o interacțiune facilă și sigură.

Butoane electromecanice cu halou luminos atât la cabină cât și la paliere, afișoare moderne cu LED sau TFT, anunțarea comenzilor în limba română, toate acestea fac din Orona X 10, liftul pe care trebuie să-l ai.

 

Cursă lină și silențioasă

O călătorie pe verticală cu un lift Orona X 10 e un sentiment unic. Odată cu semnalul sonor care se aude la apăsarea butonului de comandă din cabină, tot ce vei observa este că numerele etajelor se desfășoară pe afișor.

Un alt semnal acustic te va anunța că e vremea să cobori.

Acest fapt se datorează sistemului de tracțiune cu motor cu magneți permanenți pe care liftul Orona îl are, dar și cablurilor de tracțiune învelite în poliuretan.

Aceste cabluri preiau zgomotul produs de lift în urcare sau coborâre, asigurând o cursă lină a ascensorului.

Te poți convinge de acest fapt din videoclipul de mai jos:

Sperăm că ai realizat de ce Vivenda a ales pentru blocurile sale lifturi Orona și că e un punct de referință dar și o carte de vizită extraordinară pentru Kronlift.

Dacă vrei să afli mai multe despre lifturi Orona poți apela cu încredere la unul dintre consultanții noștri AICI.

Dacă v-a plăcut articolul îl puteți distribui pe canalele dvs de socializare.

Autor: Silviu Enache

Pin It on Pinterest

Share This