Lifturi pentru reședințe cu personalitate

lift in casa moderna Sinaia
Lift montat de Kronlift

Datorită adaptibilității lor la orice spațiu, Homelifturile sunt soluția ideală penrtu reședințe private cu minimum de 2 niveluri. 

Un lift rezidențial tip Homelift vă poate fi livrat cu tot cu puțul său, confecționat din cadre metalice, cu închideri de sticlă pentru un ambient deosebit.

Producătorii cu care noi lucrăm, recunoscuți pe piața de lifturi rezidențiale ne livrează produse premium din Italia, Germania, Grecia.

Principalul avantaj al homeliftului este că nu necesită fundătură, se pot adapta pentru spații înguste și nu necesită modificarea instalației electrice din casa dumneavoastră.

 

Homelift

Cunoscute ca lifturi rezidențiale, lifturile din categoria homelift sunt destinate unui segment de construcții care au nevoie de soluții de mobilitate pe verticală.

Fie că e o necesitate sau doriți un plus de valoare în reședința dumneavoastră, un homelift este soluția ideală.

Lifturile de acest gen sunt alimentate cu energie de la rețea, cu tensiune de 220V, spre deosebire de lifturi de uz general ce se alimentează de la rețea cu tensiune de 380V.

Standardul European după care funcționează și sunt  autorizate homelifturile este Directiva de Mașini, respectiv CE/42/2006.

În România, instituția care certifică aceste echipamente de ridicat se numește SRAC, iar instituția care controlează și autorizează lifturi este ISCIR.

Conform directivei, aceste lifturi au viteza maximă de ridicare a sarcinii  de 0,15 metri/secundă. 

Kronlift importă, montează și oferă garanție pentru o gamă largă de astfel de lifturi.

Compania noastră oferă garanție și contract de mentenanță pentru orice tip de lift instalat pe teritoriul României.