fbpx

Daca este al tuturor nu inseamna ca este al nimanui – povestea lui Lift

POVESTEA LUI LIFT

Sa ne imaginam ca Georgel, Costel si Mircel isi cumpara impreuna un catel. Vesel, simpatic si plin de voie buna, hotarasc sa il numeasca Lift.

Lift se joaca in fiecare zi cu ei, ii pazeste pe toti si e cel mai fidel caine de pe planeta cainilor. Nu se plange cand Costel uita sa il scoata la plimbare. Nu latra cand Mircel nu ii da de mancare, sau cand Georgel il zgarie cu vreo bara de fier.

Ce suportă Lift

Nu se supara nici macar cand vin acasa cu o armata de prieteni galagiosi. Lift e serios si te face sa te simti in siguranta.

Dar, ca orice caine, si el are nevoie sa fie ingrijit. Pieptanat, spalat, scos la alergat zilnic.

Si peste Lift trece timpul si imbatraneste. Incep sa ii scartaie articulatiile, oboseste mai des.

Uneori poate ca nu mai vrea sa iasa la plimbare deloc. Georgel, Costel si Mircel se infurie pe el.

Fiecare din ei are  senzatia ca a facut tot ce se putea ca Lift sa se simta bine. Dar niciunul nu a facut nimic, crezand ca va face urmatorul.

Asociația de proprietari în 2020

Textul de mai sus poate însemna multe. Însă aceasta este cea mai simpla definitie a asociatiei de proprietari, si dupa cum ai ghicit, Lift este intocmai ascensorul vostru.

Daca este al tuturor nu inseamna ca este al nimanui!

Din contra. Inseamna ca fiecare dintre voi trebuie sa se aplece asupra problemei, daca ceva nu merge sau scartaie trebuie reparat din timp, pentru ca liftul tau, al vostru, este intocmai precum un animal de companie.

Este onest si fidel, dar mai ales ii place sa va stie in siguranta. Insa are si el nevoie de intretinere corecta si constanta ca sa va poata oferi cea mai buna experienta.

Fii un stapan bun si ai grija de liftul tau. Este mai ieftin si mai usor sa previi intretinand corect decat sa repari cand este prea tarziu.

Devino tu protectorul lui Lift

Cere-i administratorului sa sesizeze firmei care ofera mententata orice problema in timp util si orientati-va catre servicii de calitate.

Nu e un efort prea mare și pe termen lung merită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *